SmellWell – officiell sponsor till Tillsammans Cup

SmellWell – officiell sponsor till Tillsammans Cup

Tillsammans Cup hölls för första gången i fjol för att föra samman nyanlända och etablerade ungdomar i Sverige. Eventet blev en succé och i år är fotbollsfestivalen ännu större. När SmellWell fick förfrågan om att vara med och stötta arrangemanget var svaret självklart.

Syftet med Tillsammans Cup är att genom fotboll och musik föra samman ungdomar som nyligen kommit till Sverige med de som bott här länge. Att integreras in i ett nytt samhälle är en tuff utmaning, men genom sport och musik förenas ungdomarna i ett gemensamt intresse.

Istället för att stänga ute människor vill vi skapa en samhörighet och välkomna alla nya svenskar. Vilken annan dag passar bättre för att hylla våra olikheter och visa det Sverige vi vill leva i, än på nationaldagen, säger Marica Määttä, medgrundare av initiativet.

SmellWell – officiell sponsor till Tillsammans Cup

Tillsammans Cup är gratis för alla besökare och utöver möjligheten att titta på vänskapsturneringen i fotboll kommer även andra aktiviteter att erbjudas så som Yoga, Friidrott, Dans och Basket. Det finns alltså något för alla vilket gör det till ett perfekt utflyktsmål under nationaldagen.

SmellWell – officiell sponsor till Tillsammans Cup

Det som i fjol började som en fotbollsturnering för integration har snabbt växt till en nationell offensiv för mångfald. Utöver fotbollsfestivalen på Enskede IP i Stockholm kommer tretton stycken Tillsammans Cup att arrangeras runt om i Sverige.

SmellWell kommer att finnas på plats på Enskede IP och ser fram emot en fantastisk dag tillsammans med alla besökare, deltagare och arrangörer. Hoppas att vi ses där!