Släpp fötterna loss det är vår

Släpp fötterna loss det är vår

Släpp fötterna loss det är vår!

Äntligen är den på gång – våren! Ok, det är ett tag kvar innan vi kan sparka av oss skorna men dagarna blir längre och man känner hur vårkänslorna kommer smygande.

Jag är ingen joggingfantast men t o m jag känner att det är dags att ta på löparskorna för att ge mig ut på i joggingspåret eller på en långpromenad. Kanske med en ljudbok, inspirerande app. eller härlig musik i öronen. Eller också utan hörlurar och med en god vän eller naturen som det enda sällskapet. Personligen älskar jag att gå barfota. Av princip tar jag av mig strumporna den första maj och tar inte på dem igen förrän i slutet av augusti. Enda nackdelen, är att skorna har en tendens att lukta lite extra illa under denna perioden. Å andra sidan så hör Illaluktande barfotaskor liksom sommaren till – inte minst för alla dem som väljer att springa barfota i löparskorna.

En bidragande orsak till att skorna luktar är att fukten i kombination med smuts, döda hudceller och värme, skapar en perfekt grogrund för bakterier och därmed dålig lukt. Som tur är så finns det en lösning som fungerar – utan bakteriedödande ämnen. SmellWell absorberar såväl fukt som de partiklar som luktar illa. Lägg dem i skorna över natten och vakna till torra och fräscha skor! Det var min man Vincent som utvecklade SmellWell då han tröttnade på vår dotter Hannahs illaluktande fotbollsskor. Vi hade själva testat ett flertal olika produkter – utan att bli av med lukten. Det var frustrerande men Vincent, som är en obotlig entreprenör, menade ”Det är klart att det finns en lösning – jag måste bara komma på den”.

Släpp fötterna loss det är vår

Resultatet är SmellWell som nu använts i mer än en miljon skor… eller ok, mer än en halv miljon par skor! Det fantastiska är att positiva kommentarer från nöjda kunder strömmar in och vi får hela tiden uppslag på nya användningsområden. Allt ifrån MC sidoväskor till gamla linneskåp. Det senaste påhittet kom jag själv med… Vi hade haft gäster och hade ”mogna franska ostar” i kylskåpet. Alla som har haft det vet hur det luktar. Jag var på väg att slänga ostarna för att bli av med lukten men slängde istället in ett par SmellWell i kylen. Döm om min förvåning när lukten var borta nästa morgon!

En naturlig lösning – så funkar den

SmellWell är små färgglada tygpåsar som innehåller naturliga salter och absorbenter som är framställda av förnyelsebara råmaterial. Det absorberar effektivt fukt och lukt, utan bakteriedödande ämnen. Enda tillsatsen är en mild doft som förstärker den fräscha känslan.
Snygg och effektiv – passar allt och alla

Släpp fötterna loss det är vår

Oavsett ålder eller kön så finns det en snygg design som tilltalar. SmellWell finns i 6 olika designs och alla har samma fräscha doft. Illaluktande skor kan vara pinsamt, inte minst för en tonåring, men SmellWell är en snygg accessoar och problemet är borta efter en natts användning.
Använd SmellWell i alla typer av skor och idrottsutrustningar – golfskor, löparskor, fotbollskor, sneakers, benskydd, hjälmar, boxnings eller hockeyhandskar, rakt ner i väskan – eller som jag, i kylskåpet!

 

Släpp fötterna loss det är vår