SmellWell utvecklades med en vision om att tillhandahålla en effektiv lösning på ett globalt problem – illaluktande skor och träningsutrustningar.

 

SmellWell är ett svenskt företag som utvecklar och säljer produkter som absorberar fukt och tar bort dålig lukt för människor i rörelse. Utvecklingen av SmellWell startade med ett par illaluktande fotbollsskor. Efter att ha testat alla möjliga produkter utan att ha hittat något som verkligen fungerade bestämde vi oss för att ta fram en egen lösning.

 

Utvecklingsarbetet började 2012 och SmellWell lanserades två år senare på den svenska marknaden efter noggranna tester tillsammans med kemister såväl som med lokala fotbollsklubbar. Idag finns SmellWell tillgängligt i Europa, USA, Sydafrika, UAE samt i Sydkorea. Inom kort kommer SmellWell finnas på många fler marknader och kontinenter.

 

SmellWell kommer från sportbranschen där våra produkter har blivit testade av glada amatörer till OS-tävlande atleter. Alltid med samma resultat – de tar verkligen bort lukten!