SmellWell Recensioner

Recensioner

Vi har över 750 000 nöjda kunder.
Såhär tycker några av våra kunder om SmellWell. Läs recensioner!

KÖP SMELLWELL NU
Är väldigt nöjd med resultatet. Testade att lägga påsen i ett par gamla skor som inte luktade så gott över natten. På morgonen luktade skorna både gott och fräscht. Kan verkligen rekommendera dessa. Kommer absolut investera i fler.
Agneta
Tack för varuprovet ! La i påsen i träningsväskan som inte luktade så gott efter svettiga kläder o skor.Väldigt nöjd med resultatet. Enkelt att använda och lämnar en fräsch behaglig doft. Kommer att köpa dessa hädanefter.
Peter
Har aldrig testat SmellWell förut utan bara hört talats om er. Har använt mitt prov i mina arbetsskor som står i ett skåp när de inte används.
Måste säga att det fungerar. Det både luktar och känns väldigt fräscht. Av mig får de tummen upp. Kommer investera i flera framöver.
Anna
SmellWell tog bort den jobbiga lukten och fukten i träningsskorna på en natt! Äntligen något som fungerar!
Christina
Igår fick jag mitt prov. Jag hade precis sprungit 10 km i mina dojor som inte särskilt luktade fräscht efteråt. Jag satte i påsen med smellwell, och kollade imorse: lukten var helt borta! Skon t.o.m. kändes torrare! Jag ska definitivt köpa mer :)
Adisa
Jag är jätte nöjd, fungerar bra både i gympa kassen och i skorna. Kan definitivt rekommendera den.

Stort tack Jonathan och Bodil

Jonathan & Bodil
Jag har testat Smellwell ett par dagar och är väldigt nöjd med resultatet, skorna blev torra och luktade fräscht efter bara några timmar.
Josefin
Jag måste säga att SmellWell är ett under i en liten förpackning, den tar verkligen bort all odör man kan tänka sig.
Brukar lägga den i jackan, garderoben eller i soffan. Vart än det luktar lite ibland och det tar bort det mesta.
Lars
Denna är perfekt, efter många svettiga träningspass luktar skor så mycket fräschare som de var helt nya.
Alexandra
Dessa små mirakelkuddar fungerar ju.
Man blir riktigt nöjd helt enkelt !!
Lena
SmellWell är en utmärkt sak att köpa iallafall när man har en grabb som spelar fotboll 3-4 ggr i veckan och kommer hem med stinkande väska och stinkande skor. Jätte effektiv grej att stoppa i väskan eller skorna. Varm rekommendation.
Annica
Jippie dom funkade. ingen odör. och smart förpackning lätta att använda supernöjd. jag kommer att återkomma.
Nilla
Jag har nu i en vecka testat ert varuprov på “luktkudden” i gubbens kängor, som han haft i åratal och de luktar skunk. Eftersom jag bara hade en, så blev det bara en sko som fick lukta gott!!
Vilket resultat, kommer verkligen använda i fortsättningen!! Tack tack!! Jag tror t.o.m att jag ska försöka med andra skon nu….
Karin