Om SmellWell Svettiga Skor Svensk Innovation

Om SmellWell

SmellWell började med Hannahs stinkande fotbollsskor i kust Varberg. Läs hela historien om hur SmellWell startade.

KÖP SMELLWELL NU
Innovativ lösning på fotsvett, illaluktande skor, förebyggande av fotsvamp och fräscha skor

SmellWell började med Hannahs stinkande fotbollsskor…

“Fotboll var mitt stora intresse under hela min uppväxt. De allra flesta som varit i närheten av ett par fotbollsskor vet hur de kan lukta…

Min pappa klagade ofta på stanken från mina skor och en dag fick han nog. Han åkte till sportaffären för att köpa något för att bli av med lukten. Tillsammans testade vi allt från bollar till sprayer utan önskat resultat. Då bestämde han sig för att hitta en egen lösning på problemet.

Resultatet blev SmellWell. Han inspirerades av gamla knep som hans farmor, som var indian, använde då han var tonåring och tog sedan hjälp av en kemist för att utveckla produkten. Målet var att ta fram en effektiv lösning som dessutom skulle vara snygg och lätt att använda.

 – Hannah”

VISA PRODUKTER
Innovativ lösning på fotsvett, illaluktande skor, förebyggande av fotsvamp och fräscha skor

Hannahs familj bor i Varberg på den Svenska västkusten och det är även här SmellWells huvudkontor ligger. Vi är ett team som gillar innovation, sammanhållning och träning. Här är delar av oss taggade på att testa vågsurfing för första gången.

Vi gillar att se och höra från er! Tagga oss gärna när du använder våra produkter, då gör vi vågen här på kontoret. #smellwell #makesyourstuffsmellwell

Behöver ni komma i kontakt med oss klicka här.

KONTAKTA OSS
Om SmellWell Varberg Video

Har du inte varit i Varberg? Denna fantastiska sommarstad bjuder på alltifrån surf till härliga kurbad. Under juli månad hålls eventet Hallifornia som drar folk från hela Sverige för en helg fylld av aktiveter! Se filmen och låt dig inspireras – vi välkomnar er till vår hemstad!

Varberg inspirerar
Om SmellWell Svettiga Skor Svensk Innovation

Våra Ambassadörer

Vi är stolta över att samarbeta med inspirerande ambassadörer över hela världen

SmellWell Ambassadörer

Våra ambassadörer representerar alltifrån fitness till extremsporter som MotoX där Cory Berglar är vårt senaste tillskott i teamet. Gemensamt för alla ambassadörer är att de är passionerade för sin sport och delar våra värderingar. Är du intresserad av ett samarbete? Skicka ett mail till [email protected].

VÅRA AMBASSADÖRER