SmellWell Användningsområden

Användningsområden

Hur kan man använder SmellWell? I skorna, väskor, bilar, hur som helst! SmellWell påsar funkar i många situationer.

VISA PRODUKTER
SmellWell i skor

Skor

Efter en hel dag i samma skor eller tufft träningspass så luktar inte alltid skorna så fräscht. Det har varit instängt och det kan vara svårt att få skorna fräscha igen. Men med SmellWell är det väldigt enkelt. Lägg en påse i varje sko, antingen SmellWellOriginal eller SmellWellXL. Låt påsen ligga i skon under natten, den absorberar då fukten som bildats i skon.

Om du har en sko som luktar riktigt illa och behöver extra kärlek så rekommenderar vi SmellWellOriginal som dessutom tillsätter en fräsch doft.

SmellWell i arbetsskor

Arbetsskor

Arbetsskor har det ofta riktigt tufft. Vi har de på oss hela dagen och sliter oftast ganska hårt på dem. När arbetsdagen är slut är det bra att stoppa i ett bar SmellWellOriginal.

Låt påsarna ligga i tills det är dags för nästa arbetspass. Riktigt skönt att få börja dagen med fräscha arbetsskor.

SmellWell i boxningshandskar

Boxningshandskar

Alla som har tränat boxning vet hur illa handskarna luktar efter ett tag och det är riktigt svårt att göra något åt det. Som tur är kommer nu SmellWellOriginal som absorberar fukten i handskarna riktigt bra. Lägg i en SmellWell i varje handske. Salterna och absorbenterna i SmellWell absorberar fukten, vilket gör handskarna torrare och fräschare och redo för en rond till.

Köper du nya handskar så börja använda SmellWell på en gång, så håller sig handskarna på topp ännu längre.

SmellWell i pjäxor

Skidpjäxor och snowboardboots

En heldag i skidbacken och knappast att någon vill lukta på pjäxorna eller bootsen efter det. Eller när man innan skidresan letar fram sina pjäxor i garaget. Släng snabbt i SmellWellOriginal låt de ligga ett tag och du har en enorm förbättring. Ta sen för vana att lägga i ett par efter dagens sista åk.

Är bootsen i riktigt illa skick så kan du behöva använda SmellWell flertalet gånger innan full effekt är uppnås.

SmellWell i väskan

Träningsväska

Den där lukten när man öppnar väskan och kommer på att man glömt träningskläderna där över natten… Självklart tar man då ur kläderna, men ibland sitter lukten kvar i väskan. Lägg i SmellWellOriginal. Dagen efter luktar det gott igen.

Ta även för vana att lägga i SmellWell i väskan direkt efter träning så håller sig väskan fräsch längre.

SmellWell i bilen

I bilen

Man önskar ju att bilen alltid luktade ny och fräsch, men efter en glömd träningsväska eller fuktiga golfskor kan snabbt ersätta nybilsdoften med en odör. Den moderna räddningen heter SmellWell. Lägg några i bilen och de kommer effektivt att ta bort dålig lukt.

Har du en äldre bil som lätt tar in fukt och som ger imma på insidan av rutorna så kan det vara värt att testa några SmellWell för att se om de kan göra någon skillnad för fukten. Testa att lägga två SmellWellOriginal i närheten av framrutan.

Hur använder du dina SmellWell? Hör gärna av dig och berätta eller tagga oss i socialamedia med #smellwell

KONTAKTA OSS