Tre ställen att använda SmellWell på

Svettlukt är inget vidare. Vi duschar innan eller efter jobbet, slänger in kläderna i tvättmaskinen och väljer deodoranter som på bästa sätt döljer doften. Ändå kommer stanken ibland, ofta olägligt när vi behöver den som minst. Vill du slippa pinsamma situationer och ta bort dålig lukt? Då är SmellWell ett riktigt bra alternativ som går att använda på många olika sätt. Läs och låt dig inspireras!

Tre ställen att använda SmellWell på

SmellWell – på jobbet
Oavsett om din arbetsvecka spenderas i helkostym, uniform eller byggarbetskläder är vi övertygade om att du jobbar hårt och svettas – och det räcker för att SmellWell ska passa dig. Lägg en påse i dina arbetsskor och märk hur svettlukten byts mot behagliga dofter. Med SmellWell är illaluktande skor på arbetet ett minne blott. Dessutom fungerar SmellWell utmärkt att:

  • Lägga i portföljen.
  • Lägga i en svettig arbetsoverall.
Tre ställen att använda SmellWell på

SmellWell – i hemmet
Har du också utrymmen hemma som är mindre behagliga för luktsinnet? Kanske har du råkat ut för att bakterier fått fäste i utrymmet där tvättmaskinen står? Eller förpestas hallen och garderoben av stanken från illaluktande skor? Inga problem – låt SmellWell göra jobbet. Lägg en påse i vardera sko, alternativt i garderoben, och låt det stå över natten. Dagen efter kommer den värsta lukten att vara puts väck. Eftersom SmellWell absorberar fukt, vilket är grundorsaken till odören, attackerar produkten roten till problemet. Testa också att:

  • Låta SmellWell göra verkan i mössor, vantar och sockor vintertid.
  • Låta SmellWell ta hand om lukten i gummistövlar och kängor.
Tre ställen att använda SmellWell på

SmellWell – i träningsväskan
Den värsta doften uppstår sannolikt efter träning och då är behovet att ta bort dålig lukt som störst. Fotsvett tar du enkelt bort genom att placera en påse SmellWell i dina träningsskor efter passet. Naturligtvis fungerar det utmärkt att använda i exempelvis:

  • Träningsväskan.
  • Skyddsutrustning som boxningshandskar, benskydd eller suspensoar.
  • I påsen med din fuktiga handduk.

 

Har du egna tips på användningsområden för SmellWell?