V åren är här – Det är dags att plocka fram sneakers, löparskor och fotbollsskor igen.

Vem har inte varit med om lukten som sprider sig då man gått barfota i ett par väl använda tygskor och sedan tar av sig dem? För att inte tala om fotbollsskorna eller löparskorna? Nu kan du kan du se till att dina nya skor håller sig fräscha längre – eller varför inte ge dina gamla skor en uppfräschning?

SmellWell är en genialisk innovation som på ett enkelt och effektivt sätt tar bort den hemska lukten. Det bästa av allt är att de är riktigt snygga. Därmed är det pinsamma problemet snart ett minne blott och lukten är ersatt av väldoft!

Initiativtagaren är Vincent Schaffler som började utveckla produkten då han tröttnade på dottern Hannahs illaluktande fotbollsskor. Efter att ha testat en rad olika produkter – utan att bli av med lukten, tog Vincent saken i egna händer. ”Det är klart att det finns en lösning – jag måste bara komma på den”.

Efter två års utveckling lanserades SmellWell på den svenska marknaden i augusti 2014. “Sedan dess har vi sålt över 100 000 par i Sverige och ytterligare 100 000 internationellt”, berättar Ammi Schaffler VD för SmellWell. “Positiva kommentarer från nöjda kunder strömmar in och vi har inte haft en enda reklamation under 2015”, fortsätter hon.

En naturlig lösning – så funkar den
SmellWell är små färgglada tygpåsar med ett naturligt innehåll, utan bakteriedödande ämnen, som fungerar genom att absorbera fukt och effektivt ta bort dålig lukt. Lägg påsarna i skorna över natten eller efter träningen och låt dem arbeta bort såväl fukten som lukten. Efter en till ett par dagars användning är skorna fräschare än du kunnat föreställa dig. Hållbarheten är ca 3-4 månader och priset i butik är 89 kr.

Snygg och effektiv – passar allt och alla
Oavsett ålder eller kön så finns det en snygg design som tilltalar. Användningsområdet är brett och SmellWell passar lika bra till arbetsskorna som i ballerinaskorna. Produkten funkar perfekt i alla typer av idrottsutrustningar men även rakt ner i träningsväskan eller i garderoben. SmellWell finns i 6 olika designs och alla har samma fräscha doft.

Försäljningsställen
SmellWell säljs i samtliga Stadium, samt många Intersport- och TeamSportia-butiker. Dessutom säljs den i varuhus, skobutiker och hos fotvårdsspecialister. Från början av april månad säljs den även i Radical Sports, Du hittar din närmaste återförsäljare på hemsidan:

https://smellwell.se/aterforsaljaren.

”Vi har påbörjat en spännande resa och vi ser en stor internationell potential i SmellWell. Inte hade vi kunnat tro att Hannahs illaluktande fotbollsskor skulle bli starten på en global satsning” avslutar Ammi Schaffler.