Julgran

Nu när julen närmar sig så sätts vår kreativitet på prov. Att handla julklappar är lättare sagt än gjort. Det ska vara personligt, praktiskt och fylla en funktion för mottagaren. Onyttigheter och teknikprylar i all ära – men se till att du är den som främjar positiv utveckling. Träning och sport är en bristvara, trots att det är bästa vägen till välmående och ett längre liv. Här får du riktigt bra julklappstips som garanterat gör andra människor glada, både i kropp och själ.

 

Träningsväska
Visste du att förvånansvärt många inte äger en träningsväska? Det första steget för en mer hälsosam livsstil är att ta sig iväg till träningen, och för att göra det behövs en träningsväska. Idag finns mängder av väskor med olika material, design och funktioner. Gör starten extra rolig genom att matcha väskan med personens stil.

 

Träningsskor
Riktigt bra träningsskor är en förutsättning för hälsosam träning. Att ge bort ett par skor med god stötdämpning är därför ett hett tips. Då undviks skador och smärta i högre utsträckning. Oftast finns fotriktiga träningsskor i alla prisklasser och varför inte komplettera med träningsväskan? Ett bra tips är också att leta efter vattenavstötande skor som andas, exempelvis Gore-Tex.

 

SmellWell
En av träningens otrevliga sidoeffekter är naturligtvis svett och dålig lukt. Kroppen duschar du av och kläderna åker i tvättmaskinen – men träningsskorna då? Ja, de flesta förvarar sina skor undangömt på tryggt avstånd och håller tummarna för att lukten inte ska spridas till andra kläder. Har din vän varit riktigt snäll i år, rekommenderar vi dig att köpa SmellWell till både väska och skor. Denna luktborttagare är extremt effektiv mot illaluktande skor och är gymväskans bästa vän.

SmellWell