SmellWell började med mina stinkande fotbollsskor…

Vi bor i sommarstaden Varberg och fotboll var mitt stora intresse under hela min uppväxt. De allra flesta som varit i närheten av ett par fotbollsskor vet hur de kan lukta…

Min pappa – som är från Kanada, har ofta klagat på stanken från mina skor och en dag fick han nog. Han åkte till sportaffären för att köpa något för att bli av med lukten. Vi testade allt från bollar till sprayer utan önskat resultat. Då bestämde han sig för att hitta en egen lösning på problemet.

Resultatet blev SmellWell. Han inspirerades av gamla knep som hans farmor, som var indian, använde då han var tonåring och tog sedan hjälp av en kemist för att utveckla produkten. Målet var att ta fram en effektiv lösning som dessutom skulle vara snygg och lätt att använda.

Illaluktande skor kan vara ett genant problem, framför allt för en tonåring! Med SmellWell i skorna finns det inget att skämmas över – tvärtom! Skorna luktar riktigt fräscht och påsarna blir en snygg accessoar till skorna. Idag används de av fler än 500 000 nöjda användare världen över.
Testa du med – blir du inte nöjd får du pengarna tillbaka!

www.smellwell.se/webbutik/

SmellWell makes your stuff smell well!