Det vanligaste användningsområdet för SmellWell är att lägga dem I dina illalukatande skor efter en lång dag med – ja, vad det nu än är du älskar att göra. SmellWell går dock att använda till så många fler områden än att lägga i skorna. Flera av anvädningsområdena har du säkert inte tänkt på – därför kommer här sju tips!

1) Vardagsskor/ Arbetsskor 

Självklart går det att använda SmellWell i skorna du använder dagligen. Det är oftast dessa skorna som behöver mest hjälp! Lägg ett par SmellWell i arbetsskorna vid dagens slut så absorberar de fukt under natten. När du kommer till jobbet dagen efter tar du ut dina SmellWell och lägger dem i dina fritidsskor. På så sätt håller du båda skorna fräscha!

2) I träningsväskan

Detta är ett mer välkänt användningsområde. SmellWell är väldigt stolta över sitt team av fitnessambassadörer och det var faktiskt våra ambassadörer som fann detta användningsområdet. Många av oss har någon gång glömt handduken i väskan efter träningen – och vet hur det kan lukta efteråt. Genom att ha ett par SmellWell i väskan slipper du detta bekymmer och väskan doftar fräscht istället!

3) I boxningshandskarna 

Även om skorna utsätts för mycket fukt under ett träningspass – så är det inget emot vad ett par boxningshandskar får utstå under varje träning. Alla som någon gång varit med på ett boxningspass vet vad vi pratar om och det är inte sällan som handskarna fortfarande är fuktiga från förra passet. En av fördelarna med SmellWell är att de absorberar fukt, så att du till nästa pass har torra handskar.

4) I gym- och löparskor

Detta är en av de vanligare användningsområdena för SmellWell. Genom att lägga en påse i varje sko efter träningspasset slipper du den lukt som vanligtvis uppstår i skorna efter en tids användning. Låt dem ligga i och verka tills nästa träningspass och du kommer märka en stor skillnad!

5) I bilen 

Återigen, kanske inte den mest traditionella användningsområdet för SmellWell. Men saknar du den där underbara lukten av ny bil så är ett par SmellWell’s på instrumentbrädan precis vad du behöver! Efter ett par dagar så kommer den “gamla” billukten blivit ersatt med en betydligt trevligare doft av SmellWell.

6) I din motorcykelutrustning

Alla som kör motorcykel eller fyrhjuling vet hur utrustningen kan lukta, speciellt i slutet av sommaren när du kört genom några störtskurar och svettats i hjälmen under varma sommardagar. Det finns dock en lösning på problemet! SmellWell håller både dina handskar och hjälmen torra och fräscha mellan körningarna. Lägg en påse i varje handske och ett par i hjälmen så kommer du slippa lukten. En accessoar som många motorcyklister har med sig på mc-semestern där tvättmöjligheterna inte alltid är de bästa.

7) I huset

Även om SmellWell främst är utvecklad för skor och träningsutrustning får vi ständigt feedback från kunder som förvånas över hur effektivt de tar bort lukt på olika ställen i huset. Vissa lägger dem i sina gamla linneskåp som börjat lukta unket – andra har dem under diskhon där otrevliga lukter också förekommer. Vi som arbetar på SmellWell har alltid ett par liggandes på hyllan vid hallen, på så sätt renar de luften från odörer och sprider en angenäm doft. Testa du också!